$ 10.75

2024 NSCA CSCS Chapter 4 Study Guide With 100% Verified Answers

2024 NSCA CSCS Chapter 4 Study Guide With 100% Verified Answers

1. What type of joint is the knee joint?
Answer: Synovial
2. What is the definition of power?
Answer: (Force) * (Velocity)
3. To compare performances of Olympic weightlifters of different body weights,
the classic formula divides the load lifted by the athlete's:
Answer: Body weight to the two-thirds power
4. During a free weight exercise, muscle force varies with which of the fol- lowing?
Answer: Perpendicular distance from the weight to the body joint and movement
acceleration
5. A vertical jump involves knee,hip, and shoulder movement primarily in what
anatomical plane?
Answer: Sagittal
6. An athlete is performing a concentric isokinetic elbow flexion and extension
exercise.Which types of levers occur at the elbow during this exercise?
Answer: - First-class and Third-class
7. Anatomy
Answer: Encompasses the study of components that make up the muscu- loskeletal
"machine"
8. Biomechanics
Answer: Focuses on the mechanisms through which these components interact to
create movement.
9. Axial Skeleton
Answer: Consists of the skull (cranium), vertebral column (vertebra C1 through the
coccyx), ribs, and sternum.
10. Appendicular Skeleton
Answer: includesthe shoulder(or pectoral) girdle (left and right scapula and
clavicle); bones of the arms, wrists, and hands (left and right humerus, radius, ulna,
carpals, metacarpals, and phalanges); the pelvic girdle (left and right coxal or
innominate bones); and the bones of the legs, ankles, and feet (left and right femur,
patella, tibia, fibula, tarsals, metatarsals, and phalanges.

Preview document (3 of 9 pages)

Unlock document

Download all 9 pages for $ 10,75

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 10,75

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

84 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit