$ 11.77

2024 VTNE Exam Review ( Version 2 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 VTNE Exam Review ( Version 2 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. indicates an extracted tooth
Answer: an X
2. this shallow moat is filled with cervicular fluid
Answer: Gingival sulcus
3. hard, yellowish brown material on the buccal surface of most teeth; if leftuntreated will
cause periodontal disease
Answer: Calculus
4. the sulcus depth is up to 9mm in the dog and 1.5 in cats
Answer: Stage III PeriodontalDisease
5. theTriadan number for the upper left, fourth premolar in the dog
Answer: 208
6. ventricular systole is characterized by the wave on the ECG
Answer: the QRScomplex
7. this is the "Lub" of the Lub-Dub sound heard when listening to the heart with a
stethoscope
Answer: the closure of the left and right atrioventricular valves (Mitraland Tricuspid)
8. fertilization of the ovum takes places in this area of the body
Answer: Oviducts
9. the ion responsible for repolarization of a neuron
Answer: Potassium
10. this structure converts light stimuli to nerve impulses
Answer: Retina
11. the chief restraint tool used to lead and control horses
Answer: Halter and LeadRope
12. used to "drive" suture needles into the skin and tie knots
Answer: Needle Holder

Preview document (3 of 5 pages)

Unlock document

Download all 5 pages for $ 11,77

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,77

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit