$ 11.77

2024 VTNE Exam Review ( Version 5 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 VTNE Exam Review ( Version 5 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. Which is classified as a true anesthetic agent?
Answer: Halothane
2. Which of the following falls under P1 classification (minimal anestheticrisk)
Answer: Castration
3. A feline HR of 110 BPM falls within normal parameters (true/false)
Answer: False
4. There are four anesthetic planes (true/false)
Answer: True
5. What does post cibum (P.C.) mean?
Answer: After meals
6. How does a vasodilator work to treat heart failure?
Answer: Dilating blood vessels
7. Following a survival sx, an animal should be left alone for the first 24 hoursafter sx.
(true/false)
Answer: False
8. Calves and lambs are susceptible to white muscle disease when born todams that are fed
diets deficient in which of the following?
Answer: Selenium
9. Escherichia coli is normally found where?
Answer: Gastrointestinal tract
10. What isthe name given to the muscle that provides opposing force in orderto smooth out
movements
Answer: Antagonist
11. Pain management in veterinary patients should always be reactive, ratherthan proactive.
(true/false)
Answer: False
12. Hetastarch is a crystalloid fluid (true/false)
Answer: False

Preview document (3 of 8 pages)

Unlock document

Download all 8 pages for $ 11,77

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,77

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit