€ 5.99

Tegenlicht (Achter de schermen van de Alternatieve Media)

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5 1 reviews | 35 times sold
Tegenlicht (Achter de schermen van de Alternatieve Media)

Wereldwijd schudt de economie op zijn grondvesten. In vele landen neemt de sociale onrust toe. De Alternatieve Media roept de burgers op om op te staan tegen de overheden die geen oog meer hebben voor de belangen van het volk. In Nederland verloopt het al niet veel anders. Het geluid van de rebellen zwelt aan. Maar wie zijn deze grootmeesters van de roerspraak en welke belangen vertegenwoordigen zij Tegenlicht neemt Micha Kat Ad van Rooij en Arend Zeevat Argusoog Radio onder de loep. Tegenlicht leest als een politieke thriller en in feite is het dat ook. Niets is wat het lijkt vooral niet achter de schermen van de Alternatieve Media. Het boek leidde tot een engelstalig interview met CentralFreedomRadio dat hier valt te beluisteren httpswww.youtube.comwatchvfWM20bOIaBg

Auteur Francis Capelle

Preview document (5 of 213 pages)

Unlock document

Download all 213 pages for € 5,99

Add document to cart

1 Reviews Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

JanBosma | 01-05-2020 10:29 | rating = 1 rating = 2 rating = 3 rating = 4 rating = 5

Eerste klas info, ter zake, en - zeer belangrijk- controleerbaar.Kan deze site aan iedereen aanraden.

€ 5,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

Francis Capelle

2 documents uploaded

47 documents sold


Ik werd op 24 juni 1968 geboren in Enschede. Mijn moeder was de tekstschrijfster Margje Capelle Jonkman die voor vele grote Nederlandse artiesten liederen schreef, en als enigste in haar tijd uiteindelijk een gouden plaat voor haar werk ontving. Mijn vader was een autodidactische persoonlijkheid die zichzelf voortdurend door zelfstudie en aan de hand van talloze boeken ontplooide. Hij had een scherpe en vaak veroordelende kijk op de politiek - een kind van de Tweede Wereldoorlog als hij was, zag hij niet zoveel goeds in het opbouwen van de puinhopen die achtergelaten werden door een naar het buitenland gevlucht politiek establishment. Mijn vijf zusters waren (op ��n na) voortdurend bezig met muziek en andere creativiteiten. Ikzelf hield me voornamelijk bezig met componeren en volgde de ontwikkeling van de electronische muziek en algoritimische programmeerkunde, waaronder FM synthese, mulitembrale geluidsstapeling en andere vormen van klankontwikkelingen.
Echter, lezen en schrijven genoten mijn voorkeur, en het voortdurend zoeken naar maatschappelijke grenzen verliep parallel met mijn eigenzinnige, onderzoekende en soms grensoverschrijdende karakter en tegenstrijdige persoonlijkheid. Het zou echter nog lang duren voor ik zover was dat zich mijn debuutroman �TEGENLICHT� liet verwezenlijken. Mijn leven was zeker niet oppervlakkig, het kende diepe dalen en hoge toppen. Voor de (maatschappelijke) diepte heb ik mij nooit geschaamd. Soms moet men diep zinken om oog te krijgen voor het koraal dat juist onder de oppervlakte uiteindelijk altijd kleur bekend. Aangenaam kennis met u te maken.

Earn from your summaries?

icon 2

Do you make summaries or do you have any completed assignments? Upload your documents to Knoowy and earn money.

Upload document
Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students.
Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit