€ 1.99

Wat de Schuldhulpverlening u niet verteld!

Wat de Schuldhulpverlening u niet verteld!

Steeds meer Nederlanders glijden af in het moeras van bodemloze schulden. Boedelbeslag is één van de meest gevreesde beslagen waarmee men de schuldenaar kan treffen. Naam en adres van de schuldenaar verschijnen in de dagbladen - de woning verwordt tot een veilingsplaats en wildvreemden kopen vervolgens de boedel op waarover soms jarenlang is gespaard.
Kan dit zomaar? Maak kennis met RYOS, een burgerorganisatie die de deurwaarders slaat met wettelijke middelen die door de schuldhulpverlening al jaren worden verzwegen!

(Auteur: Francis Capelle)

Preview document (5 of 8 pages)

Unlock document

Download all 8 pages for € 1,99

Add document to cart

€ 1,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

Francis Capelle

2 documents uploaded

47 documents sold


Ik werd op 24 juni 1968 geboren in Enschede. Mijn moeder was de tekstschrijfster Margje Capelle Jonkman die voor vele grote Nederlandse artiesten liederen schreef, en als enigste in haar tijd uiteindelijk een gouden plaat voor haar werk ontving. Mijn vader was een autodidactische persoonlijkheid die zichzelf voortdurend door zelfstudie en aan de hand van talloze boeken ontplooide. Hij had een scherpe en vaak veroordelende kijk op de politiek - een kind van de Tweede Wereldoorlog als hij was, zag hij niet zoveel goeds in het opbouwen van de puinhopen die achtergelaten werden door een naar het buitenland gevlucht politiek establishment. Mijn vijf zusters waren (op ��n na) voortdurend bezig met muziek en andere creativiteiten. Ikzelf hield me voornamelijk bezig met componeren en volgde de ontwikkeling van de electronische muziek en algoritimische programmeerkunde, waaronder FM synthese, mulitembrale geluidsstapeling en andere vormen van klankontwikkelingen.
Echter, lezen en schrijven genoten mijn voorkeur, en het voortdurend zoeken naar maatschappelijke grenzen verliep parallel met mijn eigenzinnige, onderzoekende en soms grensoverschrijdende karakter en tegenstrijdige persoonlijkheid. Het zou echter nog lang duren voor ik zover was dat zich mijn debuutroman �TEGENLICHT� liet verwezenlijken. Mijn leven was zeker niet oppervlakkig, het kende diepe dalen en hoge toppen. Voor de (maatschappelijke) diepte heb ik mij nooit geschaamd. Soms moet men diep zinken om oog te krijgen voor het koraal dat juist onder de oppervlakte uiteindelijk altijd kleur bekend. Aangenaam kennis met u te maken.

Earn from your summaries?

icon 2

Do you make summaries or do you have any completed assignments? Upload your documents to Knoowy and earn money.

Upload document
Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students.
Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit