€ 10.99

COMPLEX PROCTOR EXAM CORRECT QUESTIONS AND ANSWERS

COMPLEX PROCTOR EXAM CORRECT QUESTIONS AND ANSWERS

COMPLEX PROCTOR EXAM
CORRECT QUESTIONS AND ANSWERS
1- A nurse is assessing a client who has a new diagnosis of colon cancer. Which of the following findings should the nurse report?
Answer: Hematochezia
2- A nurse is assessing a client admitted with peripheral vascular disease. Which of the following findings indicates a venous vascular disorder?
Answer: Edema of the ankle
3- A nurse is assessing a client who has pericarditis. In which of the following areas of the client’s chest should the nurse place the stethoscope to best hear a pericardial friction rub?
Answer: D (on the picture)
4- A nurse is caring for a client who has a chest tube. The client asks why the fluid in the water seal chamber rises and fails. Which of the following statements should the nurse make?
Answer: You’re breathing pattern causes this
5- A community health nurse is reviewing home care instructions with an older adult client who has a new diagnosis of heart failure. Which of the following is the priority topic for the nurse to review with the client?
Answer: Changes weight
6- A nurse is planning care for syndrome of inappropriate antidiuretic hormone. Which of the following interventions should the nurse include?
Answer: Check for increased urine specific gravity
7- A nurse is caring for a client who has a new onset of hyperglycemia hyperosmolar state (HHS).
Which of the following interventions by the nurse is the highest priority?
Answer: initiate IV fluid replacement
8- A nurse finds a client in bed, unresponsive and breathing. Which of the following actions should the nurse take first?
Answer: Palpate for the client’s carotid pulse
9- A nurse is caring for a client who is experiencing a hypertensive crisis. Which of the following actions should the nurse take?
Answer: Perform neurological assessment
10- A nurse is providing discharge teaching about blood glucose monitoring for a client who has a new diagnosis of type 2 diabetes mellitus. The nurse should instruct the client to obtain which of the following supplies?
Answer: Sterile lancets
11- A nurse is completing discharge teaching with a client who has a peripherally inserted central catheter (PICC) line in the left arm. Which of the following instructions should the nurse include in the teaching?
Answer: Use a 10ml syringe to flush the line

12- A nurse is preparing to administer naloxone 10 mcg/kg via IV bolus to a client who weighs 220l. The amount available is 0.4 mg/mL. How many mL should the nurse administer? (Round the answer to the nearest tenth. Use a leading zero if it applies. Do not use trailing zero)
Answer: 2.5

13- A nurse is caring for a client who has a sealed radiation implant. Which of the following actions should the nurse take?
Answer: Limit family members visits to 30 minutes a day
14- A nurse is providing teaching to a client and his partner about performing peritoneal dialysis at home.
When discussing peritonitis, which of the following manifestations should the nurse identify as the earliest indication of this complication?
Answer: cloudy effluent

Preview document (3 of 10 pages)

Unlock document

Download all 10 pages for € 10,99

Add document to cart
Report document Report document

€ 10,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

Nurseleah

22 documents uploaded

Earn from your summaries?

icon 2

Do you make summaries or do you have any completed assignments? Upload your documents to Knoowy and earn money.

Upload document
Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit