€ 6.99

200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Bedrijfskunde

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5 1 reviews | 1 times sold
200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Bedrijfskunde

Het succes van een bedrijfskundige scriptie hangt sterk af van de kwaliteit van de hoofdvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht. Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

In deze gids heb ik een lijst opgesteld van meer dan 200 bedrijfskundige onderzoeksvragen die je kunt gebruiken als voorbeeld en ter inspiratie, zoals:

- Welke rol spelen de loyaliteit van klanten en reputatie van het merk bij het behalen van concurrentievoordeel door ING Targets in de financiële B2C-sector regio Midden-Nederland?
- Welke communicatieve prestaties van klantenservicemedewerkers bij ING Utrecht kunnen geoptimaliseerd worden middels het gebruik van spraaktraining met behulp van kunstmatige intelligentie?
- Welke factoren beïnvloeden het gebruik van elektrische auto's bij particulieren in Amsterdam en op welke manier kan organisatie A de adoptie ervan bevorderen door middel van subsidies en marketingcampagnes gericht op de doelgroep?
- In welke mate kan organisatie C het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen verhogen bij de distributie van voedingsmiddelen in de provincie Zeeland door middel van samenwerking met leveranciers en het aanbieden van duurzaamheidsondersteuning aan klanten?
- In welke mate kan organisatie E de klanttevredenheid verhogen door middel van het implementeren van klantfeedback-systemen en -programma's gericht op de afdeling Customer Support in de regio Noord-Holland?
- Welke factoren beïnvloeden de werktevredenheid van werknemers op de afdeling Marketing bij organisatie F en op welke manier kan deze verbeterd worden door middel van training en ontwikkeling en het aanbieden van flexibele werkarrangementen?
- Welke impact kan het toepassen van agile methoden bij organisatie G hebben op de samenwerking en efficiëntie op de afdeling Software Development in de stad Rotterdam?
- In welke mate kan organisatie H het gebruik van duurzame energiebronnen verhogen bij de productie van chemische producten in de provincie Limburg door middel van samenwerking met leveranciers en het aanbieden van duurzaamheidsondersteuning aan klanten?

Preview document (2 of 20 pages)

Unlock document

Download all 20 pages for € 6,99

Add document to cart
Report document Report document

€ 6,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

26 documents uploaded

20 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit