€ 6.99

200+ Hoofdvragen voor hbo-scripties Commerciële Economie | Onderzoeksvraag

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5 1 reviews | 2 times sold
200+ Hoofdvragen voor hbo-scripties Commerciële Economie | Onderzoeksvraag

Het succes van een scriptie Commerciële Economie hangt sterk af van de kwaliteit van de hoofdvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht. Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

Een goede hoofdvraag is verder ook noodzakelijk om effectief te kunnen communiceren aan potentiële lezers, adviseurs of andere bedrijfskundige professionals. Zonder een duidelijke hoofdvraag kan je scriptie versnipperd raken en richting missen, wat uiteindelijk jou belemmert in het overtuigen van je lezer waaronder je begeleider.

Goed voorbeeld doet goed volgen, daarom heb ik in deze gids voorbeelden van hoofdvragen voor je uitgewerkt.
Enkele voorbeelden uit de gids:

- Welke vormen van leiderschap kunnen bij Ahold Delhaize bijdragen aan het creëren van een cultuur van innovatie en verandering onder medior- en senior-beleidsmedewerkers op de afdelingen Financiën en Business Intelligence?
- In hoeverre kan de implementatie van processmining-technieken bij de Belastingdienst leiden tot een verbeterde efficiëntie en transparantie van belastingproces voor zelfstandigen in Noord-Holland?
- Welke rol kan het ontwikkelen van duurzame leveranciersrelaties spelen bij het verminderen van de milieu-impact van de supply chain van Unilever in de stad Rotterdam?
- Welke rol kan het toepassen van ‘total quality management’ bij PostNL spelen in het verminderen van fouten en klachten tijdens het sorteer- en bezorgproces voor pakketten in de provincie Friesland?
- In welke mate kan organisatie Y de online aanwezigheid van hun producten verhogen in de provincie Noord-Brabant door het gebruik van sociale media en e-mailmarketing gericht op jonge gezinnen?
en -innovatie bij de Albert Heijn in Utrecht op de afdeling Logistics in de regio Noord-Holland?
- Welke leiderschapsstijlen zijn het meest effectief voor het verhogen van de teambetrokkenheid en -samenwerking bij de Rabobank in Utrecht op de afdeling Corporate Finance in de regio Noord-Holland?
- In welke mate kan leiderschap in de vorm van delegatie bij Royal Dutch Shell Amsterdam leiden tot een verbetering van de efficiëntie en productiviteit op de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling?
- Welke vormen van leiderschap kunnen bij Unilever Rotterdam leiden tot een vermindering van het verloop onder medewerkers op de afdeling Sales in de regio Noord-Brabant?
- In welke mate kan leiderschap in de vorm van verantwoordelijkheid nemen bij ASML Veldhoven bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van producten op de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling?

Preview document (2 of 20 pages)

Unlock document

Download all 20 pages for € 6,99

Add document to cart
Report document Report document

1 Reviews Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Tenten | 02-01-2023 18:54 | rating = 1 rating = 2 rating = 3 rating = 4 rating = 5

Bedankt, dit scheelt me zo veel tijd.

€ 6,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

26 documents uploaded

20 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit