$ 7.64

200+ Hoofdvragen voor hbo-scripties Commerciële Economie | Onderzoeksvraag

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5 1 reviews | 6 times sold
200+ Hoofdvragen voor hbo-scripties Commerciële Economie | Onderzoeksvraag

Het succes van een scriptie Commerciële Economie hangt sterk af van de kwaliteit van de hoofdvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht. Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

Een goede hoofdvraag is verder ook noodzakelijk om effectief te kunnen communiceren aan potentiële lezers, adviseurs of andere bedrijfskundige professionals. Zonder een duidelijke hoofdvraag kan je scriptie versnipperd raken en richting missen, wat uiteindelijk jou belemmert in het overtuigen van je lezer waaronder je begeleider.

Goed voorbeeld doet goed volgen, daarom heb ik in deze gids voorbeelden van hoofdvragen voor je uitgewerkt.
Enkele voorbeelden uit de gids:
1. In hoeverre kan het gebruik van spraaktraining met behulp van kunstmatige intelligentie de klanttevredenheid als gevolg van gesprekken met klantenservicemedewerkers bij ING Utrecht verbeteren?
2. Welke rol spelen emotionele intelligentie en sociale vaardigheden bij het verbeteren van de samenwerking binnen het team Sales van Microsoft in de softwaremarkt?
3. In welke mate beïnvloedt het toepassen van een klantgerichte strategie het financiële resultaat van het bedrijf Airbnb in de sector vakantieverhuur?
4. In welke mate beïnvloedt het gebruik van big data en artificial intelligence het marktsegmentatiebeleid van Rabobank Nederland?
5. Welke vormen van leiderschap kunnen bij Ahold Delhaize bijdragen aan het creëren van een cultuur van innovatie en verandering onder medior- en senior-beleidsmedewerkers op de afdelingen Financiën en Business Intelligence?
6. In welke mate kan organisatie A het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden binnen hun productielocatie in de gemeente Rotterdam verminderen ten behoeve van hun ecologische voetafdruk?
7. In welke mate kan organisatie X de leveranciersrelaties met Heineken verbeteren ten behoeve van een verbeterde concurrentiepositie in de bierindustrie gericht op studentenverenigingen in Zuid-Nederland?
8. Welke vormen van leiderschap kunnen bij Ahold Delhaize bijdragen aan het creëren van een cultuur van innovatie en verandering onder medior- en senior-beleidsmedewerkers op de afdelingen Financiën en Business Intelligence?
9. In hoeverre kan het gebruik van spraaktraining met behulp van kunstmatige intelligentie de klanttevredenheid van klantenservicemedewerkers bij ING Utrecht verbeteren?
10. In hoeverre beïnvloedt de implementatie van een employer branding-strategie het aantrekken en behouden van jong talent bij Deloitte Nederland?

Preview document (2 of 20 pages)

Unlock document

Download all 20 pages for $ 7.64

Add document to cart
Report document Report document

1 Reviews Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Tenten | 01-02-2023 18:54 | rating = 1 rating = 2 rating = 3 rating = 4 rating = 5

Bedankt, dit scheelt me zo veel tijd.

Knoowy benefits

$ 7.64

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

65 documents uploaded

648 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Ook aanwezig op Stuvia.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping Cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit