$ 7.53

200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Creative Business

200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Creative Business

Het succes van een scriptie International Business hangt sterk af van de kwaliteit van de hoofdvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht. Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

De hoofdvragen in deze gids zijn voornamelijk geschikt voor een praktijkonderzoek in de vorm van een scriptie. Ze zijn niet of minder bruikbaar voor meer design-geöriënteerde projecten.

In deze gids vind je 200+ hoofdvragen zoals deze:

-Welke rol kan artificial intelligence spelen in het verbeteren van de klantervaring van de online webshop van Zalando onder hun doelgroep van modebewuste consumenten?
-Op welke manier kan ASOS influencer marketing inzetten om de verkoop van hun producten te stimuleren onder hun doelgroep van jonge, modebewuste consumenten wereldwijd?
-Welke uitdagingen en kansen biedt de opkomst van de gig economy voor de marketingcommunicatiestrategieën van online platform Upwork onder hun doelgroep van freelancers en opdrachtgevers?
-In hoeverre kan de inzet van virtual reality-technologie de klantervaring verbeteren bij Adidas onder hun doelgroep van sporters en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar innovatieve en comfortabele sportkleding?
-Op welke wijze kan Philips inspelen op de mogelijkheden van Internet of Things-technologie om de klantervaring te verbeteren onder hun doelgroep van gezondheidsbewuste consumenten die op zoek zijn naar innovatieve en slimme gezondheidsoplossingen?
-Wat zijn de implicaties van de opkomst van blockchain-technologie voor de marketingcommunicatiestrategieën van PayPal onder hun doelgroep van online shoppers en zakelijke klanten?
-Welke mogelijkheden biedt personalisatie bij de marketingcommunicatiestrategieën van Nike onder hun doelgroep van sporters en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde en comfortabele sportkleding en -schoenen?
-Op welke wijze kan B de verkoop van accommodaties stimuleren door de inzet van augmented reality-technologie onder hun doelgroep van reizigers die op zoek zijn naar gemakkelijke en leuke reiservaringen?
-Op welke manier kan Amazon de verkoop van producten stimuleren door de inzet van voice search onder hun doelgroep van online shoppers die op zoek zijn naar gemakkelijke en snelle aankoopprocessen?
-In hoeverre kan de inzet van machine learning-technologie de klantervaring verbeteren bij Coolblue onder hun doelgroep van technologie-enthousiastelingen die op zoek zijn naar innovatieve en hoogwaardige producten?

Preview document (3 of 20 pages)

Unlock document

Download all 20 pages for $ 7,53

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 7,53

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

64 documents uploaded

306 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Ook aanwezig op Stuvia.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit