$ 7.53

200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Communicatie en Multimediadesign

200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Communicatie en Multimediadesign

Het succes van een scriptie Communicatie en Multimediadesign hangt sterk af van de kwaliteit van de onderzoeksvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht.

Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

In deze gids vind je daarom 200+ hoofdvragen zoals deze:

-Welke virtual reality-technologieën kunnen worden gebruikt om de klantervaring te verbeteren bij Adidas onder hun doelgroep van sporters en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar innovatieve en comfortabele sportkleding?
-Op welke manier kan ASOS influencer marketing integreren in hun app-ontwikkeling om de verkoop van hun producten te stimuleren onder hun doelgroep van jonge, modebewuste consumenten wereldwijd?
-Wat zijn de mogelijkheden van blockchain-technologie in de app-ontwikkeling van PayPal om de marketingcommunicatiestrategieën te verbeteren onder hun doelgroep van online shoppers en zakelijke klanten?
-Op welke wijze kan Philips Internet of Things-technologie toepassen in hun interactieve ontwerp om de klantervaring te verbeteren onder hun doelgroep van gezondheidsbewuste consumenten die op zoek zijn naar innovatieve en slimme gezondheidsoplossingen?
-Op welke manier kan personalisatie worden toegepast bij de marketingcommunicatiestrategieën van Nike in hun app-ontwikkeling onder hun doelgroep van sporters en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde en comfortabele sportkleding en -schoenen?
-Welke mogelijkheden biedt augmented reality-technologie in de app-ontwikkeling van Booking.com om de verkoop van accommodaties te stimuleren onder hun doelgroep van reizigers die op zoek zijn naar gemakkelijke en leuke reiservaringen?

Preview document (3 of 21 pages)

Unlock document

Download all 21 pages for $ 7,53

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 7,53

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

64 documents uploaded

306 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Ook aanwezig op Stuvia.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit