Find summaries, lecture notes and practice exams for Karel de Grote Hogeschool. Prepare yourself for the exams with documents written by other students. Download summaries for example Marketing and Vroedkunde. Filter on your own courses and find out what documents are available for your studies.
Een volledige samenvatting van alle ppt's voor het vak BM&I (de ppt's zijn vak 2020). Het hele innovatietraject wordt besproken in dit document + alle te kennen fiches.
Dit is een samenvatting van het OLOD Kinderwens voor het eerste jaar vroedkunde op Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. Deze samenvatting gaat over het hoofdstuk Voortplantingsstelsel. Academiejaar: 2020-2021
In deze samenvatting staat de PowerPoint en de syllabus uitgelegd (syllabus niet van deel 4 omdat dit niet echt te kennen was)
Dit is een samenvatting van de PowerPoint over sensatie in perceptie. Dit is enkel voor studenten die in het 1ste jaar vroedkunde zitten op de Karel De Grote Hogeschool in België.
This is a summary of international trade with more than 70 pages, all chapters are included. This summary is made of the PowerPoints of the course.
Summary of Cross-Cultural Communication written + multiple-choice exam. (first year at KdG)
Dit document bevat een samenvatting van het vak Sales Metrics, gegeven aan Karel de Grote Hogeschool. De samenvatting loopt tot pagina 80 van de cursus. (tot hier ging onze examenleerstof)
In deze samenvatting wordt hoofdstuk 5, de huid, van het boek Anatomie en Fysiologie: een inleiding, duidelijk besproken.
Duidelijke, gestructureerde samenvatting van het vak Bedrijfseconomie gegeven in het 1ste jaar Accountancy-Fiscaliteit aan de KdG. Docent: J. Kaizen. Ik was d.m.v. deze samenvatting geslaagd in eerste zit (20/20).
Volledige samenvatting van vennootschapsbelasting 2 aan de KdG. Docent: S. Bronselaer. D.m.v deze samenvatting was ik geslaagd in eerste zit.
Deze samenvatting omvat alle geziene powerpoints en notities van alle lessen. Er worden veel voorbeelden aangehaald die niet in de powerpoints staan. Academiejaar 2019 - 2020, 3e jaar Accountancy-Fiscaliteit. Aan de hand van deze samenvatting behaalde ik 18/20...
Duidelijke samenvatting van het vak BTW & Douane 2 gegeven in het 2de jaar Accountancy-Fiscaliteit aan de KdG. Docent: K. Vercruyssen. Ik was d.m.v. deze samenvatting geslaagd op het eerste zit examen.
Duidelijke, gestructureerde samenvatting Inleiding tot het recht, gegeven in het 1ste jaar Accountancy-Fiscaliteit (academiejaar 2017-2018). Handboek: Inleiding tot het recht - M. van Hoecke en B. Bouckaert. Ik was d.m.v. deze samenvatting geslaagd voor het ee...
Volledige samenvatting van het vak registratie- en erfbelasting, gegeven in het 3de jaar Accountancy-Fiscaliteit aan de KdG (slides, notities, handboek). Docent: V. de Maagd. Aan de hand van deze samenvatting behaalde ik 19/20 in eerste zit.
Alle woorden van Chapter 8,10,12 & 13 uitgetypt uit het boek 'Woordenschat Business English' van intertaal. Je hoeft hiermee het boek niet aan te kopen of je kan dit document gebruiken om in aan te duiden zodat je het boek daarna in perfecte staat ka...
Woordenlijsten in Excel van de vocabulaire uit het boek Woordenschat Business English. Boek werd gebruikt tijdens de lessen Engels bij o.a. opleidingen Office Management.
Dit is een studiegids voor het vak verzekeringen (1FVE). Deze samenvatting bestaat uit de leerinhoud bekrachtigd met de notities en extra duiding die de professor (Schakman) tijdens de les heeft gegeven. Ook zijn de toepassingen en oefeningen geïntegreerd in ...
Woordenlijsten in Excel van de vocabulaire uit de business English boek. Dit boek werd gebruik tijdens les Engels van opleiding Office Managent op KdG.
Overzicht van alle examenvragen van desktop management op KdG met antwoorden. Vak van Office Management.
Dit is een lijst van alle potentiële examenvragen die de leerkrachten E-business tijdens de lessen hebben gegeven. Als je al deze vragen kan beantwoorden, is dit uiteraard een goede voorbereiding voor het examen.
Karel de Grote Hogeschool is een katholieke hogeschool gevestigd in Antwerpen en heeft negen verschillende campussen die over Antwerpen zijn verspreid. De hogeschool heeft zijn naam te danken aan Karel de Grote (742-814). Karel de Grote, ook wel Vader van Europa genoemd, was een Europeaan die het voor elkaar kreeg om een groot Europees rijk te vormen en op die manier een eenheid te creëren tussen verschillende volkeren, culturen, talen en sociaaleconomische stelsels. Deze naam werd gekozen, omdat de Karel de Grote Hogeschool het belangrijk vindt om een grote rol te spelen op Europees en Internationaal vlak wat ook belangrijk is voor de hogeschool zelf. De hogeschool ging van start op 1 september 1995 en telt meer dan 12000 studenten en 1200 personeelsleden.
De Karel de Grote Hogeschool heeft zes verschillende studiegebieden: Gezondheidszorg, Handelswetenschappen en Bedrijfskunde, Industriële Wetenschappen en Technologie, Onderwijs, Beeldende Kunst en Sociaal-Agogisch Werk. Binnen deze studiegebieden wordt er gewerkt aan kwaliteitsvol onderwijs, waarbij een duurzame ontwikkelingen van studenten en medewerkers centraal staat. Enkele opleidingen, bachelor én master, binnen deze studiegebieden kun je volgen in het Engels waarbij er verschillende“Exchange programma’s aanwezig zijn.
Op de hogeschool vindt er begeleiding plaats voor zowel faalangst, functiebeperking en huisvestiging. Iedere student heeft hierbij in het begin zijn eigen studiebegeleider die je adviseert en bemoedigt. Later in het studietraject ben je er zelf klaar voor om meer verantwoordelijkheid op je te nemen. De hogeschool vindt het in ieder geval erg belangrijk dat je je schoolperiode zo leuk en met zo weinig mogelijk stress doorkomt. Zo hebben ze onlangs honden laten langskomen op de verschillende campussen om de studenten te helpen ontspannen na hun examens. De omgang met deze dieren leidde tot een zeer positief resultaat: Het merendeel had na de knuffelsessie een goed humeur en voelde zich meer ontspannen.