$ 6.55

200+ Hoofdvragen voor hbo-scripties Management

200+ Hoofdvragen voor hbo-scripties Management

Het succes van een scriptie Management hangt sterk af van de kwaliteit van de hoofdvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht. Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

Een goede hoofdvraag is verder ook noodzakelijk om effectief te kunnen communiceren aan potentiële lezers, adviseurs of andere bedrijfskundige professionals. Zonder een duidelijke hoofdvraag kan je scriptie versnipperd raken en richting missen, wat uiteindelijk jou belemmert in het overtuigen van je lezer waaronder je begeleider.

Goed voorbeeld doet goed volgen, daarom heb ik in deze gids voorbeelden van hoofdvragen voor je uitgewerkt.
Enkele voorbeelden uit de gids:

-Welke rol spelen de loyaliteit van klanten en reputatie van het merk bij het behalen van concurrentievoordeel door ING Targets in de financiële B2C-sector regio Midden-Nederland?
-Hoe kan Unilever ZLD de conversie van websitebezoekers naar klanten verhogen door middel van effectief inzet van social media marketing en influencer partnerships in de FMCG-industrie?
-Welke communicatieve prestaties van klantenservicemedewerkers bij ING Utrecht kunnen geoptimaliseerd worden middels het gebruik van spraaktraining met behulp van kunstmatige intelligentie?
-Hoe kan Unilever haar milieuprestaties verbeteren in de Europese markt middels het gebruik van duurzame materialen in de logistieke supply chain?
-Welke strategieën kan het managementteam van Royal Dutch Shell gebruiken om de concurrentiepositie op de mondiale markt te versterken?
-Welke rol spelen leiderschapsstijlen in het creëren van een goede werksfeer en hogere medewerkerstevredenheid bij de afdeling Duurzaamheid van het hoofdkantoor AkzoNobel?
-Welke afdelingen en teams kunnen logischerwijs cultureel en logistiek samengevoegd worden als onderdeel van het nieuwe strategisch plan 2025-2030 bij ArcelorMittal?

Preview document (2 of 25 pages)

Unlock document

Download all 25 pages for $ 6.55

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 6.55

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

65 documents uploaded

648 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Ook aanwezig op Stuvia.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping Cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit