$ 7.61

200+ Hoofdvragen voor scripties Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

200+ Hoofdvragen voor scripties Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Het succes van een scriptie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) hangt sterk af van de kwaliteit van de hoofdvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht. Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

In deze gids heb ik een lijst opgesteld van meer dan 200 onderzoeksvragen die je kunt gebruiken als voorbeeld en ter inspiratie, zoals:

-Welke belemmeringen ervaren cliënten met een beperking in de regio Utrecht bij het toegang krijgen tot passende woonvoorzieningen en kunnen de gemeente Utrecht deze belemmeringen wegnemen door middel van maatwerkvoorzieningen en samenwerking met zorgaanbieders?
Kunnen sociaalpedagogisch hulpverleners in de gemeente Rotterdam bijdragen aan het voorkomen van huiselijk geweld bij jongeren en slachtoffers van huiselijk geweld effectief ondersteunen door middel van crisisinterventies en multidisciplinair samenwerken?
-Welke rol kan het sociaal werk spelen bij het verminderen van armoede onder ouderen in de regio Amsterdam en kunnen sociaalpedagogisch hulpverleners samenwerken met gemeentelijke diensten en vrijwilligersorganisaties om dit doel te bereiken?
-Welke belemmeringen ervaren vluchtelingen in de gemeente Den Haag bij het vinden van werk en kunnen sociaalpedagogisch hulpverleners samenwerken met arbeidsbemiddelingsorganisaties en andere partners om deze belemmeringen weg te nemen en integratie te bevorderen?
-Kunnen sociaalpedagogisch hulpverleners bijdragen aan het verminderen van discriminatie en stigmatisering van mensen met een psychische kwetsbaarheid in de regio Zeeland en samenwerken met patiëntenorganisaties en gemeentelijke diensten om dit doel te bereiken?
-Welke rol kan het sociaal werk spelen bij het verbeteren van de toegang tot geestelijke gezondheidszorg voor jongeren in de provincie Limburg en kunnen sociaalpedagogisch hulpverleners samenwerken met huisartsen en andere zorgprofessionals om dit doel te bereiken?
-Kunnen sociaalpedagogisch hulpverleners bijdragen aan het verminderen van schooluitval onder jongeren met een lage socio-economische status in de stad Rotterdam en samenwerken met lokale scholen en opleidingsinstituten om dit doel te bereiken?

Preview document (2 of 24 pages)

Unlock document

Download all 24 pages for $ 7.61

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 7.61

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

65 documents uploaded

648 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Ook aanwezig op Stuvia.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping Cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit