$ 7.61

200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Rechten & SJD

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5 3 reviews | 11 times sold
200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Rechten & SJD

Het succes van een hbo-scriptie rechten of sociaal juridische dienstverlening hangt sterk af van de kwaliteit van de hoofdvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht. Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

In deze gids heb ik een lijst opgesteld van meer dan 200 onderzoeksvragen die je kunt gebruiken als voorbeeld en ter inspiratie, zoals:

-In hoeverre voldoen de internationale verdragen die Nederland heeft ondertekend aan de behoeften en eisen van effectieve milieuregelgeving voor bedrijf Shell?
-Welke rol spelen de wetten en procedures voor de bescherming van burgerrechten en -vrijheden voor vluchtelingen in opvangcentrum VluchtelingenWerk Nederland?
-In hoeverre zijn de bepalingen in de Grondwet van Duitsland die verboden op haatzaaien en discriminatie afgestemd op online communicatie via Telegram-kanalen?
-Wat zijn de criteria en procedures voor het toepassen van internationaal recht binnen het Nederlandse rechtssysteem in zaken betreffende mensenhandel door organisatie Terre des Hommes?
-Hoe hebben veranderingen in digitale technologie en het gebruik ervan voor nieuwsverspreiding, de wetgeving en het recht op inbreuk op het auteursrecht van auteurs bij Elsevier beïnvloed?
-Welke strafrechtelijke sancties zijn momenteel beschikbaar voor het bestrijden van cybercriminaliteit door Russische 'trollfarms' die zich richten op X bedrijven op de Amsterdamse Zuidas?

Preview document (3 of 26 pages)

Unlock document

Download all 26 pages for $ 7.61

Add document to cart
Report document Report document

3 Reviews Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

mandyheideman | 02-02-2023 07:18 | rating = 1 rating = 2 rating = 3 rating = 4 rating = 5

Mijn onderwerp kon ik er niet in terugvinden dus ik had er niet heel veel aan. Ik vond het document ook te duur voor hetgeen dat is gegeven.

Teachmehowtodothat | 02-02-2023 08:28

Bedankt voor de feedback, Mandy! Je kunt in in principe jouw onderwerp invoegen in een van de vele, uiteenlopende vraagstellingen uit de gids. Het is natuurlijk niet te doen om elk onderwerp in de gids op te nemen, maar met zo'n aanpak kom je hopelijk alsnog verder. Succes met afstuderen!

Knoowy benefits

$ 7.61

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

65 documents uploaded

648 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Ook aanwezig op Stuvia.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping Cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit