$ 7.53

200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Facility Management / Facilitair Management

 200+ Hoofdvragen voor hbo scripties Facility Management / Facilitair Management

Het succes van een scriptie Facility Management hangt sterk af van de kwaliteit van de onderzoeksvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt welke onderwerpen moeten worden onderzocht.

Een goed opgestelde en goed gestructureerde hoofdvraag zorgt ervoor dat je onderzoek gericht en relevant blijft, zodat je een effectief en overtuigend betoog kunt schrijven.

In deze gids vind je daarom 200+ hoofdvragen zoals deze:

1. In hoeverre kan de gemeente Amsterdam gebruikmaken van circulaire bouwmaterialen en energie-efficiënte systemen om haar duurzaamheidsdoelen te bereiken?
2. Welke innovatieve gebouwbeheertechnologieën kan het Erasmus Medisch Centrum inzetten om de veiligheid en gezondheid van haar patiënten en medewerkers te waarborgen?
3. In welke mate kan de RAI Amsterdam haar afvalbeheer optimaliseren om haar duurzaamheidsinspanningen te versterken en haar CO2-voetafdruk te verkleinen?
4. Welke facility managementstrategieën kan Schiphol Airport implementeren om haar logistieke processen te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren?
5. In hoeverre kan ABN-AMRO haar kantoren verduurzamen en de CO2-uitstoot verminderen door middel van groene energiebronnen en energiebesparende technologieën?
6. Welke facilitaire innovaties kan het hoofdkantoor van Unilever inzetten om een meer flexibele en productieve werkomgeving te creëren voor haar medewerkers?
7. In welke mate kan de Universiteit van Amsterdam gebruikmaken van duurzame energiebronnen en waterbesparende maatregelen om haar ecologische voetafdruk te verkleinen?
8. Welke slimme technologieën kan de Johan Cruijff Arena inzetten om haar energie- en waterbeheer te optimaliseren en haar duurzame doelen te versterken?
9. In hoeverre kan ING haar facilitaire diensten en werkplekconcepten innoveren om haar operationele kosten te verlagen en de medewerkerstevredenheid te verhogen?

Preview document (3 of 18 pages)

Unlock document

Download all 18 pages for $ 7,53

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 7,53

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

Teachmehowtodothat

64 documents uploaded

306 documents sold


Teachmehowtodothat (TMH) & Tim helpen studenten met afstuderen. TMH heeft meer dan 1000 studenten geholpen aan 20+ hogescholen, 10+ universiteiten en 60+ opleidingen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of check de website: www.teachmehowtodothat.com.

Ook aanwezig op Stuvia.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit