$ 11.94

2024 ABO Practice Exam (ACTUAL EXAM ) Questions and Answers (Solved)

2024 ABO Practice Exam (ACTUAL EXAM ) Questions and Answers (Solved)

1. Cancelling effect- subtract prism amounts
Answer: BU/BUBD/BD BI/BO
2. Powers between 0.00 & +/- 3.00
Answer: Read in 1/8 diopters
3. Lensometer is also referred to as
Answer: Lensmeter, focimeter, vertometer
4. To focus eyepiece
Answer:
1) while turned off. Place white sheet of paper against lensstop.
2) turn focus ring all the way counter clockwise, and then back clockwise until
sharp.
3) remove paper and turn lensometer on
4) move power drum to high plus, then turn away from you until sharp- should land
at 0.00.
5. To read HORIZONTAL prism
Answer: Axis must be @ 180°, if not, transpose rx.
6. P=hcmxd
Answer: Prentice ruleP(prism)
Hcm(amount moved)D(diopter)
7. BO/BO
Answer: Compounds- add
8. BI/BI
Answer: Compounds- add
9. BU/BD
Answer: Compounds- add
10. BU/BU
Answer: Cancels- subtract

Preview document (2 of 4 pages)

Unlock document

Download all 4 pages for $ 11.94

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11.94

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

98 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit