$ 13.70

2024 NSCA CSCS Exam Prep ( Version 2 ) New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 NSCA CSCS Exam Prep ( Version 2 ) New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. There are approximately How many bones in the body?
Answer: 206
2. The Axial skeleton consists of?
Answer: The Skull, Vertebral Column, Ribs, and Ster-num
3. The term "True" Ribs means what?
Answer: Attached to the Sternum
4. There are how many pairs ofTotal Ribs in the Body?
Answer: 12 Pair or 24 Total
5. The term "False" Ribs means what?
Answer: Not attached to the Sternum and areattached via costal cartilage to the Ribs
above
6. The term "Floating" Ribs means what?
Answer: Only attached to the Thoracic Vertebrae
7. The human body has how many "False" Ribs?
Answer: 3; Ribs 8-10
8. The human body has how many "True" Ribs?
Answer: 7
9. Name the 4 different sections of the vertebral column
Answer: Cervical, Thoracic,Lumbar, and Sacrum
10. The human body has how many "Floating" Ribs?
Answer: 2; Ribs 11 AND 12
11. How many vertebrae are in the vertebral column? And name them with the
correct number of vertebrae in each
Answer: 32-34; Consisting of 7 cervical, 12 thoracic,5 lumbar, 5 sacrum, And 3-5
coccyx

Preview document (3 of 23 pages)

Unlock document

Download all 23 pages for $ 13,70

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 13,70

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit