$ 10.78

2024 NSCA CSCS Study Guide (Chapter 1) Latest Q&A in Study Guide - A++ Guaranteed!

2024 NSCA CSCS Study Guide (Chapter 1) Latest Q&A in Study Guide - A++ Guaranteed!

1. A-Band
Answer: Dark area of Sarcomere corresponding to Myosin
2. Acetylcholine
Answer: Major neurotransmitter that crosses neuromuscular junction and causes
excitation of the sarcolemma. In sufficient amount creates action potential along
sarcolemma and muscle contraction.
3. Actin
Answer: Thin myofilament (6nm). Anchored at the Z-line. One of 2 components that
make up a myofibril (actin/myosin). Closely associated with Troponin and
Tropomyosin forming a double-helix.
4. Action Potential
Answer: Electrical nerve impulse that drives muscle contraction.The AP originates in
the cortex and via motor neurons to the motor unit drives the release of calcium
from the sarcoplasmic reticulum into the myofibril.
5. All-or-None Principle
Answer: A stronger AP does not produce a stronger contraction. Above a specific
threshold the contraction is the same, below that threshold there is no contraction.
6. Alveolar Pressure
Answer: Pressure inside of the alveoli when the glottis is open and no air is flowing
into or out of the lungs. During inspiration alveolar pressure must be below ATM
pressure, during expiration alveolar pressure must be above ATM pressure.
7. Alveoli
Answer: Smallest respiratory branch, highest generation (23rd) where gas is
exchanged in respiration.
8. AorticValve
Answer: Semilunar valve that prevents back flow from Aorta during diastole
(ventricular relaxation).
9. Atrioventricular Bundle (AV Bundle)
Answer: Part of conduction system of the heart by relaying impulse to ventricles.

Preview document (3 of 7 pages)

Unlock document

Download all 7 pages for $ 10,78

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 10,78

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit