$ 11.72

2024 NSCA CSCS Exam ( Version 5 ) New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 NSCA CSCS Exam ( Version 5 ) New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. sliding filament theory
Answer: theory that actin filaments slide toward each otherduring muscle
contraction, while the myosin filaments are still
2. Z line
Answer: A dark thin protein band to which actin filaments are attached in a striated
muscle fiber, marking the boundaries between adjacent sarcomeres.
3. T tubules
Answer: Also called transverse tubules, these are deep invaginations of the plasma
membrane found in skeletal and cardiac muscle cells. These invaginationsallow
depolarization of the membrane to quickly penetrate to the interior of the cell.
4. sarcoplasmic reticulum
Answer: Organelle of the muscle fiber that stores calcium.
5. What does the sarcoplasmic reticulum store?
Answer: Calcium
6. H zone
Answer: The region at the center of an A band of a sarcomere that is made up of
myosin only.The H zone gets shorter (and may disappear) during musclecontraction.
7. I band
Answer: light band
8. What is responsible for movement for the actin filament
Answer: Myosincross-bridges pulling on Actin filaments
9. Resting Phase of Sliding FilamentTheory
Answer: Little Ca2+ is present in myofibril.There are few myosin cross-bridges and
Actin and Myosin have a weak bond
10. Troponin
Answer: a globular protein complex involved in muscle contraction.It occurswith
tropomyosin in the thin filaments of muscle tissue.

Preview document (3 of 27 pages)

Unlock document

Download all 27 pages for $ 11,72

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,72

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

84 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit