$ 11.72

2024 NSCA CSCS Exam ( Version 6 ) New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 NSCA CSCS Exam ( Version 6 ) New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. Skeletal System Composition
Answer: 206 Bones in adult bodyprovides leverage, support, and protection
Pulled on by muscles to allow the body to push or pull against external objects
2. Axial Skeleton
Answer: Skull, Vertebral Column, Ribs and Sternum
3. Appendicular Skeleton
Answer: Shoulder Girdle; bones of arms, wrists, hands, andpelvic girdle; bones of
legs, ankles, and feet
4. Joints
Answer:Junctions of bones
5. Fibrous Joint
Answer: Allows virtually no movement (Sutures of skull)
6. Cartilaginous Joint
Answer: Allows limited movement (intervetebral)
7. Synovial Joint
Answer: Allows considerable movement (elbows/knees)
8. Uniaxial
Answer: Hinge, rotate around one axis (elbow)
9. Biaxial
Answer: Operate in two perpendicular planes (ankle/wrist)
10. Multiaxial
Answer: Allow movement in all three axes (shoulder/hip)
11. Vertebral Column
Answer: Cervical 7 (lordotic curve)Thoracic 12 (Kyphotic curve)
Lumbar 5 (Lordotic)Sacral 5 ( Kyphotic)Coccygeal 3-5
Curves help to distribute forces

Preview document (3 of 28 pages)

Unlock document

Download all 28 pages for $ 11,72

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,72

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

84 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit