$ 11.79

2024 VTNE Anesthesia Exam 1 New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 VTNE Anesthesia Exam 1 New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. Tidal Volume
Answer: The volume of gas inhaled and exhaled during one respiratorycycle
2. Morphine, Hydromorphone, Oxymorphone, Fentanyl, Meperidine,Methadone
Answer: Pure Mu Agonists
3. Characteristics of pure mu agonists
Answer: Provide the best analgesia
Carry the most risks of side effects (bradycardia, hypotension, respiratory
depression, sedation)
Short term relief or longer term maintenance of severe pain such as cancer
4. Buprenorphine
Answer: Partial Mu Agonist
5. Characteristics of partial mu agonists
Answer:
Partially activates mu receptors
Very safe
Low side effects and sedation
Can be used to reverse pure mu agonists while still providing analgesia"Ceiling
effect" reduces the usefulness for severe pain
6. Butorphanol,Tramadol
Answer: Mixed Agonist / Antagonists
7. Characteristics of mixed agonists / antagonists
Answer: Activates some receptorsand inhibits others
Good pain relief
8. Amantadine, Dextromethorphan, Ketamine
Answer: NMDA receptor antagonists
9. Characteristics of NMDA receptor antagonists
Answer:
Adjunctive drugs to helplessen pain

Preview document (3 of 32 pages)

Unlock document

Download all 32 pages for $ 11,79

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,79

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit