$ 11.79

2024 VTNE Anesthesia Exam 3 New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 VTNE Anesthesia Exam 3 New Full Exam Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. Which of the following is the best approximation of the typical tidal volumeof a
20 kg dog?
Answer: 300 mls.
2. A patient's fluid rate is currently set at 150 ml/hr.The doctor asks you todecrease
the fluid rate by 25%.What is the new rate?
Answer: 112.5 mls
First, we need to determine how much 25% of 150ml is.150 ml x 0.25 = 37.5 ml
Now, subtract the answer above from the original fluid rate to determine the new
rate.
150 ml - 37.5 ml = 112.5 ml.
3. Which of the following is considered a normal pulse oximetry reading?
Answer: -98%.
4. Which anesthetic is short-acting, white-opaque in color, and can causetransient
apnea on induction?
Answer: Propofol.
5. A dog under anesthesia is hypoventilating.This means which of the following is
true?
Answer: The CO2 level is high.
6. Which ofthese drugs can be used to reverse anesthesia induced by xylazinein a cat?
Answer: Yohimbine.
7. What is the major concern when a patient has a long recovery post-op andis
laterally recumbent for an extended period of time?
Answer: Atelectasis.
8. Anticholinergics can be used in small mammals as part of a preanestheticprotocol.
Of the following, which anticholinergic is the best choice for use inrabbits?
Answer: Glycopyrrolate

Preview document (3 of 11 pages)

Unlock document

Download all 11 pages for $ 11,79

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,79

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit