$ 11.79

2024 VTNE Practice Exam 3 GRADED A+ (ACTUAL EXAM ) Questions and Answers (Solved)

2024 VTNE Practice Exam 3 GRADED A+ (ACTUAL EXAM ) Questions and Answers (Solved)

1. A vial containing 1 gram of medication has to be reconstituted to a 2.5% solution
(w/v).What volume of diluent is needed and what concentration willresult?
Answer: 40 mL, resulting in a concentration of 25 mg/mL
2. How many grams of sodium chloride should be dissolved in 1.5 L of waterto
make a 12% solution?
Answer: 180 g
3. If a horse is given 825 mL of a 10% solution of guaifenesin, the amount ingrams
of guaifenesin given is:
Answer: 82.5 g
4. A vial of penicillin contains 2,000,000 units of the dry drug. To make the
penicillin into a solution that contains 400,000 units per milliliter, how muchdiluent
is needed?
Answer: 5 mL
5. Metoclopramide belongs to which class of drugs?
Answer: Antiemetic
6. Acepromazine is classified as a/an:
Answer: tranquilizer
7. Butorphanol tartrate has been prescribed for a Pomeranian with a collapsedtrachea.
The client should be cautioned that a common side effect of this drugis:
Answer: sedation
8. Ivermectin is classified as which type of agent?
Answer: Anthelmintic
9. Which of the following is a common side effect of glucocorticoid usage?
Answer: - Polyuria
10. The term that is used to describe the removal of the dorsal, bony roof ofthe
spinal canal is:
Answer: laminectomy

Preview document (3 of 7 pages)

Unlock document

Download all 7 pages for $ 11,79

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,79

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit