$ 11.77

2024 VTNE Exam Review ( Version 3 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 VTNE Exam Review ( Version 3 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. Term for edema of the conjunctiva?
Answer: chemosis
2. The most common sign of many clostridial diseases is
Answer:suddendeath
3. What is the best way to deliver medication to the lower trachea and lungs?-
Answer: nebulization
4. Feline Immunodeficiency Virus is classified as a
Answer: retrovirus
5. Total serum protein normally remains the same in geriatric animals as inadult animals;
however, the ratio of albumin and gamma globulin
Answer: decreasesincreases
6. the eustachian tube is connected to the
Answer: middle ear
7. which disease in horses cannot be prevented by vaccination?
Answer: equine infectious anemia
8. Which organism is responsible for abortions in cattle?
Answer: Brucella
9. Which bacterium causes mucopurulent conjunctivitis in cats?
Answer: Chlamydiapsittaci
10. A teratogen is a compound capable of causing
development Answer: abnormal
fetal
11. We do a CBC for a respiratory infection hoping to determine the -
Answer: infectious process
12. Mycoplasma spp. organisms can be seen in what type of cells?
Answer: red bloodcells

Preview document (3 of 28 pages)

Unlock document

Download all 28 pages for $ 11,77

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,77

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit