$ 11.77

2024 VTNE Exam Review ( Version 4 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

2024 VTNE Exam Review ( Version 4 ) New Full Questions and Answers ( Included ) 100% Correct

1. The 4th upper premolars are connected with which structure in dogs?
Answer: Maxillary Sinus
2. Lactose-fermenting bacteria such as Escherichia coli and Klebsiella appear what color on
MacConkey agar?
Answer: Pink or Red
3. Which stain is used to look for lipids or fats and is helpful in looking for intestinal
malabsorption?
Answer: Sudan Stain
4. What is a good way to assess daily changes in hydration status of a patient that is in the
hospital for several days or longer?
Answer: Body Weight
5. An owner presents her puppy for severe itching. The veterinarian diagnoses Sarcoptes mites
with a superficial skin scraping. The owner wants to know if this mite is contagious to her and
her children. Whatshould you tell her?
Answer: Yes, there can be a temporary transmission from her dog to those with direct contact,
but the mites are host-specific and the infection is temporary
6. The somatic nervous system is responsible for which of the following functions?
Answer: Voluntary motor movement
7. Which of the following would you use to induce emesis in cats?
Answer: Xylazine
8. In which situation would perioperative antibiotics NOT be indicated?
Answer: Excisional biopsy of a 2cm mass
9. Which medication is considered a gastric "band-aid"?
Answer: Sucralfate
10. A cat is given dexmedetomidine, and the cat's heart rate has dropped significantly.
The veterinarian asks you to give the reversal, which is the following is the appropriate
reversal agent?
Answer: Atipamezole
11. How is tularemia transmitted (what is the vector)?
Answer: Ticks

Preview document (3 of 8 pages)

Unlock document

Download all 8 pages for $ 11,77

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 11,77

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

86 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit