$ 12.76

2024 VTNE Surgical Nursing Exam 2 GRADED A+ (ACTUAL EXAM ) Questions and Answers (Solved)

2024 VTNE Surgical Nursing Exam 2 GRADED A+ (ACTUAL EXAM ) Questions and Answers (Solved)

1. This retractor is being used to hold open a laryngotomy incision in a horse.Which
instrument is this?
Answer: Gelpi Retractor.
2. Which of the following is not considered part of the large intestine?
Answer: Ileum.
3. The hip joint is known as which of the following?
Answer: Coxofemoral joint.
4. The surgeon accidentally drops this clamp on the floor. You pick it up and he asks
for another one.What is the name of this instrument? (see image.)
Answer: Kellyclamp (hemostats.)
5. A dog owner is considering having a scheduled cesarean section for her dog and
would like some more information regarding the risks associated withthe procedure.
Which of the following statements isTRUE?
Performing a cesarean delivery will result in the dog being unable to haveanother
pregnancy
Performing a cesarean delivery will result in decreased milk production Performing
a spay at the time ofsurgery is not recommended asthere is a riskthat the female will
not display maternal instincts
Performing a spay at the time of surgery does not affect milk production
Answer: Per-forming a spay at the time of surgery does not affect milk production.
6. A dog is having a mass removed from his side.What is the general term forthis
procedure?
Answer: Lumpectomy.
7. If a break in sterile technique occurs during surgery, what should youdo?
Answer: Notify the surgeon immediately.
8. Asepsis implies which of the following?
Answer: There is no living organism present.
9. In the United States, what is the appropriate color of an oxygen gas tank?-
Answer: Green

Preview document (3 of 21 pages)

Unlock document

Download all 21 pages for $ 12,76

Add document to cart
Report document Report document

Knoowy benefits

$ 12,76

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check $0.50 discount when paying with balance
  • check Receive free quiz questions with document

Specifications

Seller

ExamNavigator

384 documents uploaded

84 documents sold


Choose quality study materials for nursing schools to ensure success in your studies and future career.

"Welcome to ExamNavigator - your perfect study assistant! Here you will find cheat sheets, study materials, exams, quizzes, tests, and notes to prepare for exams and study successfully. Our store offers a wide selection of materials on various subjects and difficulty levels, created by experienced teachers and checked for quality. Our cheat sheets are an easy and quick way to remember key points and definitions. And our study materials, tests, and quizzes will help you absorb the material and prepare for exams. Our store also has notes and lecture summaries that will help you save time and make the learning process more efficient.

Available in bundle

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students. <br> Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit